17 maart 2014

Peanut Butter Banana Brownie


Afgelopen weekend ging ik bij mijn buurmeisjes eten en ik heb samen met Karima brownies gemaakt. Maar sommige stukjes brownie waren geen normale stukjes brownie. Sommige stukjes brownie waren de meest lekkere, smeuïge, sexy, coolste stukjes banaan-pindakaas brownie. Die combinatie klinkt nu misschien gek, maar uiteindelijk gaan jullie me bedanken voor deze must-try. And shout out naar Karima, voor dit ideetje! 

Maar hoe maak je deze brownie nou eigenlijk? Het is heel simpel. Écht heel simpel. 

Stap 1: Ga naar de supermarkt waar jij het liefst boodschappen doet en koop een bakmix voor brownies. Persoonlijk adviseer ik de mix voor brownies van Dr. Oetker, want die is gewoon echt lekker. Én er zit een bakvorm in! Altijd handig. Als je thuis geen pindakaas en/of bananen hebt, is het handig om deze ook even te kopen. Of wacht, laat ik het anders zeggen: het moet. Ha-ha. 

Stap 2: Volg de stappen op de verpakking van de brownie en stop de bakvorm (inclusief de brownie) in de oven. Als de brownie klaar is, is het een aanrader om de pindakaas gelijk op de brownie te smeren, omdat het dan een beetje gaat smelten en dat is wel extra yummy. Je mag zelf weten hoeveel pindakaas je smeert en waar je het smeert. Het is maar wat jij lekker vindt! 

Stap 3: Snij de banaan/bananen in stukjes en 'plak' ze op de pindakaas. Hierbij mag je ook zelf weten hoeveel je er de brownie zet en waar je ze zet. Het is ook gewoon lekker om naast te brownie te eten. 

Stap 4: Geniet van het eindresultaat! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten